sponsor-full-1078-041016

Bli med på sandvolleyballskule!

Bli med på sandvolleyballskule!

Førde volleyballklubb inviterer gutar og jenter i 4. til 10. klasse til sandvolleyballskule. Tid:     Veke 21 – 25, 20. mai til 21. juni 2019 Tid Måndag Tysdag Onsdag Torsdag Fredag 18.00 – 19.00 4.-6. kl. 4.-6.kl. 19.00 – 20.00 7.-10. kl. 7.-10.kl. Stad:...

read more
Reisebrev frå Eline: Europacup og eksamen

Reisebrev frå Eline: Europacup og eksamen

Et reisebrev: Fra Førde til St. Raphael og tilbake igjen. Av Eline Bye Det er booket for returoppgjør i Europa CEV-cupen mot det Franske laget St. Raphael. Beskjeden kom ganske fort etter hjemmekampen i Førdehuset onsdagskveld, «oppmøte og avreise fra Esso 23.30...

read more

Følg oss på Facebook

4 dagar sidan

Førde Volleyballklubb

Vi gratulerer Renate Bjerland med toårs proffkontrakt i Tyskland! Alltid spennande å når spelarar ta steget ut i Europa, vi gler oss til å følge med på Renate og VC Wiesbaden i den tyske toppserien. Du blir savna i Førdedrakta, men vi ynskjer deg masse lykke til!TYSKLANDSPROFF: Vi gratulerer Renate Bjerland (20) som har skrevet toårs proffkontrakt med den tyske toppklubben VC Wiesbaden. Renate kommer fra Kristiansand og gjorde suksess med KSK som junior. Siden har hun spilt i eliteserien for Oslo Volley og Førde. Sist sesong ble hun cupmester for sunnfjordklubben.

-Jeg har jobbet tett med Kvinnelandslagets hovedtrener Matt van Wezel for å få denne kontrakten. Det er veldig viktig for hele Volleyball-Norge å rekruttere spillere til Europa. Det vil løfte det norske landslaget, sier Renate til NVBF.

20-åringen følger i fotsporene til landslagskollega Synne Kolsvik som spilte i den belgiske toppdivisjonen sist sesong. Flere av de unge og lovende spillerne på Kvinnelandslaget er aktuelle for klubber i utlandet kommende sesong.

-Jeg syns det er utrolig spennende å få sjansen til å spille profesjonelt i Tyskland. Jeg har lyst å se hvor mye jeg kan utvikle meg og være en spiller som bidrar på det norske landslaget i årene fremover. Jeg håper jeg kan lære masse, både volleyball og finpusse tysken, sier den 1,88 m høye diagonalspilleren.

-Det har alltid vært ett av mine store mål med volleyballen å kunne prøve meg som proff i Europa. Jeg vet at nivået i Tyskland er veldig bra. Da jeg fikk muligheten til å spille for VC Wiesbaden så var dette en tilbud jeg ikke kunne si nei til! Jeg er veldig spent på den nye hverdagen og gleder meg masse til å lære mye volleyball i tiden fremover.

Akkurat nå er Renate på samling med Kvinnelandslaget på Aukra. 19. juni går turen videre til Slovenia der Norge skal spille treningskamper mot Russland U18, Egypt, Albania og tre meget gode amerikanske collegelag.

Les mer på VC Wiesbadens hjemmeside: bit.ly/2RelBow
... Sjå meirSjå mindre

Vi gratulerer Renate Bjerland med toårs proffkontrakt i Tyskland! Alltid spennande å når spelarar ta steget ut i Europa, vi gler oss til å følge med på Renate og VC Wiesbaden i den tyske toppserien. Du blir savna i Førdedrakta, men vi ynskjer deg masse lykke til!Image attachmentImage attachment

 

Kommenter på Facebook

Kult!🏐🏐🏐

Faktisk! Tøft! Lukke til! Jkk

Tøft!

3 veker sidan

Førde Volleyballklubb

Vareteljing på Extra i Førdegården

30 trufaste og glade FVBK-spelarar og foreldre var tidleg på plass søndag morgon og deltok i vareteljing på Extra. 4-5 timar seinare hadde dugnadsgjengen fått auka innsikt i Extra sitt vareutval, og butikksjefen var fornøgd med teljejobben. Godt jobba!
... Sjå meirSjå mindre

 

Kommenter på Facebook

Viktig dugnad utført! Godt jobba både til planleggarane og dugnadsgjengen☝️👍👍🌺🌺🌺

👏👏

4 veker sidan

Førde Volleyballklubb

Hurra - sandvolleyballskulen er i gang!!

22 unge volleyballspelarar kosa seg i Hafstadparken i flott sommarver. FVBK sin elitetrenar, Branislav Djuric, rettleia dei gjennom varierte volleyballøvingar i to økter, ei for 4.-6. klasse og ei for 7.-10. klasse. Neste trenining vert torsdag kl. 18-19 for 4.-6.klasse og 19-20 for 7.-10. klasse. Vel møtt igjen.
... Sjå meirSjå mindre

 

Kommenter på Facebook

Kjekt å sjå at det gror!

Kjekt å sjå at det gror!