sponsor-full-1078-041016

Full pott i serieopninga for damene i 2.div

Nov 7, 2016

Søndag serieåpnet vårt 2.divisjons-lag for damer med seier mot Fjellhug / Vereide og Studentspretten, som endte med 6 poeng I bagasjen og 6-0 I vunnet sett. Det spilles I alt fire runder I vår region, der det er kun tre lag I vår avdeling. Vårt nye sammenkomponerte lag består av rutinerte spillere fra både Førde og Tambarskjelvar med bred erfaring, så fortsettelsen på sesongen blir spennende!

Fjellhug/Vereide: Laget fra Sandane består av et ungt lag med potensiale. Vi hadde et stort fokus på å ikke undervurdere motstanderen, samt holde konsentrasjonen oppe 100%. Med lite feil, sugne angrep og gode server innkasserte vi en rimelig enkel seier, ikke fordi motstanderen var dårlig, men fordi vi konstant hadde et stabilt trykk gjennom hele kampen. Samtlige spillere bidrog til seier.

Studentspretten: På papiret er dette laget å regne med om å kjempe om serietittelen. Et lag bestående av en god opplegger, hardtslående midtspillere og en god kant med varierende angrep. Vi startet litt trådt og lagene fulgte hverandre frem til 18 poeng. Selv om vi låg under med tre poeng (15-18), var vi ikke bekymret. I slike tette sett gjelder det å holde konsentrasjonen oppe og være tålmodig. Vi kom I en god oppstilling og servetrykket var optimalt. Med sugne blokk spill på slutten, ble settseieren aldri truet. Resten av kampen ble en fin opplevelse, der vi startet der vi avsluttet første sett; med varierte stabile legg, trykket vi laget fra Sogndal helt til de kollapset. 3-0 til oss.

Ord fra trener: Mektig imponert over lagmoral I helgen. Vi viser at vi har en god dynamikk I laget og at samspillet begynner å komme. Selv om vi har mye å gå på, viser jentene et enormt potensiale. En sprudlende og ikke minst treningsivrig gjeng med en enorm vinnermentalitet, har vi noe stort I vente? Nå venter tre uker med trening, før vi deltar I 1.div ranking I Førde for å spille på oss erfaring, som kommer til nytte senere I sesongen.

-Kenneth J