sponsor-full-1078-041016

Ord frå trenaren etter kamphelg i 2.div

Dec 15, 2016

Søndag 11.12 ble sesongens andre serierunde I damenes andre divisjon spilt I Trivselshallen på Sandane.

Etter knallsterke resultater både I seriespill, 8 plass på 1.divisjons – rankingturnering og kjekke treningskamper mot Sunnfjord 1.div, har vi lagt et solid grunnlag for å prestere godt I vår divisjon.

Med stor optimisme og selvtilliten på topp, ble Fjellhug / Vereide og Studentspretten beseiret med 3-0 I begge kamper. Spesielt Fj/V har tatt store steg siden vi møtte de I Campushallen I november. Litt trøblete I mottak til tider, men vi hadde god kontroll på kampen, der vi gjorde mindre personlige feil og var mest aggressiv på nett.

Kampen mot Studentspretten bar preg av mange personlige feil av motstander, samtidig som vi var taktisk kloke. Midtveis 1 1.sett fikk Sogndølingene en skade på sin viktigste angriper.

At vi som lag presterer så godt over tid er ikke tilfeldig, samtidig har jentene en enorm vinnermentalitet. Kampene I dag var ikke enkle seirer, men klokskap, kynisme og at spillerne følger en angitt taktikk som fungerer godt for vårt lag.

Slik ståa er no, er det mye som skal til for at seriegullet havner en annen plass enn I Førde. Fremover må vi spille på våre styrker, og stabilisere Servemottak et for å øke tempoet på legg. Vi vet at serven vår er sterk, men den må vi óg bygge på videre.

Jeg tenker på hvor gode vi er og hvor gode vi egentlig kan bli? Hærlig å se hvor godt laget fungerer. Volleyball er en fantastisk fin idrett!

– Kenneth