sponsor-full-1078-041016

2.div damene vart seriemeistarar!

Feb 6, 2017

Vi gratulerar 2.div damene våre med seriemeisterskapet!
Trenar Kenneth Jørgensen oppsummerar slik:

« – Lørdag 04 februar ble sesongens 4 og siste runde I 2 divisjon damer spilt I Naustdalshallen, en hall to av våre spillere (søstrene Hjelle Aamot) omtrent har vokst opp I, og opplevd gode resultater med fra Tambar – tiden. En flott ramme rundt kampene, med stor – bane, publikum og lange ballvekslinger, kunne vi etter våre to kamper mot Fjellhug/Vereide og Studentspretten løfte “bøtta” I været og si at vi var best denne gangen óg.

– Med hovedangriper Silje Vallestad sitt fravær, fikk vår særs unge u17 spiller Guro Mundal Kråkås spille på k1 plass, noe hun løste på eksepsjonelt vis. Et talent FVBK vil få stor glede av i fremtiden. Ellers var vi kollektivt gode, med en ordentlig vinnermentalitet.

Kampene I dag var langt ifra enkle, heller måtte vi slite for poengene. De to andre lagene har trent godt. I store perioder av samtlige sett, låg vi under, men stresset aldri og rutinen avgjør til sjuende og sist.

– Siden seriegullet var sikret på forhånd før denne helgen, var målet vårt for denne helgen å ikke tape sett, det klarte vi ikke. På 6-sett I dag tapte vi sesongens første mot Studentspretten og vårt desidert dårligste sett gjennom hele sesongen. Det måtte komme, og jeg mener det var sunt for oss, slik at vi ikke tok for lett på oppgaven resten av kampen.

– Mottaksmessig var vi ikke helt på topp I perioder, men det er positivt at vi løste redningssituasjoner så godt som vi gjorde. Ellers er vi et veldig godt serve / forsvars lag og lagene vi møtte I dag drillet oss godt på golvet. Få lag har den vinnermentaliteten som vi har, og er det bare å applaudere. Vi nekter å tape kamper! Mange av settene I dag, låg vi under gjerne 5-12 4-11 osv, men vi har alltid hatt evnen å komme tilbake.

– Jeg vil gjerne takke:
-Tambarskjelvar IL for lånet av en fin hall og en flott arena å spille kamper I.
-Fjellhug /Vereide og Studentspretten for mange kjekke kamper.
-Spillerne mine som aldri gir seg og som har troen på mitt arbeid.

Selv om 2 div er over for denne gang, kommer vi til å trene godt fremover og vi får se hva som skjer videre. Vi må evaluere med klubben om det er forsvarlig og riktig å prøve satse mot 1.divisjon. Her er det mange faktorer som spiller inn; økonomi, Spiller – materiale osv, selv mener jeg at vi absolutt er gode nok!»